dikirim ing

Pelajaran Peningkatan Jazz: Bor sing apik nggunakake "nada Pendekatan" | Video Tutorial Jazz Gratis

Piano nganggo musik kent sheet nganggo huruf. bar piano lan drum. Spokane, Washington. Foto (c) dening Kent Smith @ Piano Karo Kent | Sheet Music Kanthi Huruf
Nyebar katresnan

Dianyari 5 Sep 2021.


WULANGAN VIDEO ~~ JAZZ IMPROV TUTORIAL ~~ LATIHAN JAZZ


Halo kabeh!

'Bor' jazz ing video iki dituduhake ing keyboard, nanging – mesthine – bisa ditrapake lan dipraktekke ing instrumen utawa swara liyane.

Iki minangka pola adhedhasar akord sing bakal digunakake lan adaptasi kanggo akord standar iki: Major, Maj7, Minor, Min-7, Dominant-7…. Sejatine, konsep iki bisa ditrapake kanggo akord sing wis ditemtokake, kayata akord sing wis suda utawa sing ditambah.

Penguasaan pola / konsep kaya iki

  • Bisa nambah minat anyar ing garis improvisasi, kanthi kadang sadurunge "nada target" akord kanthi "nada pendekatan."
  • Bakal nambah penguasaan sampeyan kanthi skala apa wae, utamane amarga ana hubungane karo akord sing ndasari.

Akibate, tumindak bola-bali kanthi eling (lan dudu pikirankurangly) ngleksanani latihan iki bisa nambah fasilitas umum kanthi nada pendekatan, uga menehi wawasan teoritis (bisa uga anyar) babagan hubungan skala akord.


VIDEO

 

dikirim ing - Ninggalake komentar

Cara Golek Cara Liwat Lanskap Piano Piano

Linus Kucing Jazz ing keyboard piano Kent, tangan Kent ing tombol.
Nyebar katresnan

Cara Maca Musik Piano - Langkah Pertama: Menehi Jeneng Piano


Perhatian Pianis Wiwitan!

Punika a ringkesan musik keyboard piano sampeyan, bebarengan karo pitunjuk sing migunani kanggo ngelingi tandha-tandha / cathetan-jeneng tombol!

VIDEO

Linus Kucing Jazz
Linus Kucing Jazz

Terus maca Cara Golek Cara Liwat Lanskap Piano Piano

dikirim ing

Sheet Music: Lick # 10 saka "A Study in Blues Piano"

Nyebar katresnan

Musik Sheet Liyane kanggo 'A Study in Blues Piano'

Dianyari 5 Agustus, 2021.

Halo kanggo kabeh siswa piano blues!

Punika a file PDF sing bisa diunduh panutup musik sheet Blues Piano Lick # 10, kanggo Pilihan gunakake nganggo kursusku “Sinau ing Blues Piano”(Kabeh ana ing situs iki).

Lembar iki minangka bagean saka koleksi tambahan sing dakkumpulake, kanggo nanggepi panjaluk pungkasan.

Cheers!

dikirim ing - Ninggalake komentar

Tetrachord sing Apik tenan: Cara Nggawe Langsung Langsung Nggawe Skala Utama

Nyebar katresnan

Cara "Sinau permanen" Saben Skala Utama nggunakake Tetrachord Utama

Dianyari: 20 Juli 2021.

Aku duwe umpan balik sing nyenengake babagan pelajaran iki, wiwit dakwiwiti ing YouTube. Umume wong ujar manawa iki minangka cara paling gampang kanggo sinau cathetan kabeh rolas skala utama, kanthi cepet lan ora nglarani. Aku sinau babagan tetrachords ing kelas teori perguruan tinggi, lan aku nemokake dheweke dadi "rahasia" sing kurang dikenal kanggo ngatur pikirane babagan skala lan mode. Ayo kula ngerti apa sing sampeyan pikirake!

dikirim ing

'Elise Wulu' LENGKAP | Musik Lembar Nyata nganggo Huruf | Huruf lan Cathetan Bareng | Download PDF

Wulu Elise nganggo Huruf. Jeneng cathetan sing ditambahake ing saben cathetan.
Nyebar katresnan

Für Elise musik sheet piano - kalebu label jeneng cathetan kanggo saben cathetan


FÜR ELISE - Kabeh bagean - Kasedhiya Letter-Notes / Cathetan

bagatelle Nomer 25 ing A-Minor ~ Ludwig lawan Beethoven

Mangkene dhaptar produk sing bisa diklik nganggo gambar lan katrangan:

Ludwig lawan Beethoven sing piano sing terus-terusan lan misuwur banget, Für Elise, kanthi resmi dijenengi 'Bagatelle No. 25, ”ing A-Minor, wis ditresnani lan misuwur ing saindenging jagad luwih saka rong abad. Musik Beethoven, utamane karya-karyane mengko, miwiti Jaman Romantis musik klasik kulon.

Link Cepet Kanggo Luwih Luwih Becik 

Paket Sonata Moonlight Katelu gerakan kanthi rega suda - Label cathetan cathetan kalebu

Beethoven iku Moonlight Sonata - Seluruh Gerakan kaping 1 - Label cathetan cathetan kalebu

Beethoven iku Moonlight Sonata - Gerakan kaping 2 - Label cathetan cathetan kalebu

Beethoven iku Moonlight Sonata - Gerakan kaping 3 - Label cathetan cathetan kalebu

Luwih akeh lembar sing kasedhiya ing kene:

Terus maca 'Elise Wulu' LENGKAP | Musik Lembar Nyata nganggo Huruf | Huruf lan Cathetan Bareng | Download PDF

dikirim ing

Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

Nyebar katresnan

Tip Kuat kanggo Blues, Jazz, lan Rock improvisers

Apik dina!

Posting dina iki yaiku nggunakake papat cathetan pisanan skala blues minangka pola sing bisa dipindhah, kanthi akeh kemungkinan kuping sing bisa nyebabake geni sampeyan kanthi cara sing ora dikarepake.

Pola "papat ngisor dhasar" iki, diwiwiti saka cathetan tartamtu, bisa ngasilake macem-macem swara bluesy, funky, lan jazzy, yen digunakake ing konteks pilihan sing ati-ati, dipandu kuping minangka hakim pungkasan.

Iki minangka slide show, yaiku format umum sing digunakake ing kaca Instagramku, @piano_w_kent.

Aku wis ngerti manawa jinis kiriman iki katon apik ing kaca Instagram, mula uga bakal dakwiwiti.

Ngusapake Dina Iki:

Terus maca Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

dikirim ing

'Clair de Lune' LENGKAP | Lembar Musik nganggo Huruf lan Cathetan Bareng | Download PDF | Sheet Piano Musik Mutu | Kalebu Cathetan Surat!

Clair de Lune Kanthi Huruf - Huruf lan Cathetan || Piano Music nganggo Nota-Jeneng
Nyebar katresnan

Musik Sheet Clair de Lune Piano Eksklusif saka Piano With Kent

Potongan piano Claude Debussy sing langgeng lan misuwur banget, Clair de Lune, kondhang ing saindenging jagad. Asal-usul kasebut kalebu pengaruh saka puisi, musik ing jaman Bach (jaman Baroque), lan sekolah seni Impresionisme.

Apa 'Clair' saka Clair de Lune jeneng wong? Yen mangkono, sapa wonge?

'Clair' ing judhul Clair de Lune ora ora deleng wong.

Terus maca 'Clair de Lune' LENGKAP | Lembar Musik nganggo Huruf lan Cathetan Bareng | Download PDF | Sheet Piano Musik Mutu | Kalebu Cathetan Surat!

dikirim ing - Ninggalake komentar

Cetak sing luwih gedhe 'Prelude No. 7' (A-Major) dening Chopin | Download Musik Lembar | Kalebu Label Jeneng Cathetan | PDF

Nyebar katresnan

Chopin Prelude # 7 ing A-Major | Musik Sheet Eksklusif kanggo Solo Piano | Kalebu Jeneng Cathetan (Huruf)

Lengkap lan Ora Cekak!

  • Ukir lan anotasi kanthi metik dening Kent D. Smith, musisi profesional lan instruktur musik, lan pangadeg Piano Karo Kent.

  • Saben cathetan diwenehi label akurat musik jeneng aksara, kayata F, Bb, C, G #.

  • Siji didownload, bisa dicithak File PDF - Loro (2) kaca.

  • Link download sampeyan wis kondur menyang layar sampeyan (ing situs iki), sanalika sawise dituku. Link download pribadi sampeyan sing padha yaiku uga dikirim menyang sampeyan liwat email (nggunakake alamat email sing digunakake kanggo tuku.) *

Cocog kanggo mantan mahasiswa piano bali menyang piano sawise sawetara wektu, nanging tanpa akses menyang guru.

Uga migunani kanggo:

  • Sing biasane main kuping, lan sapa sing ngerti dhasar alfabet musik 7 huruf (jeneng cathetan).

  • Siswa utawa musisi sing duwe kesulitan maca utawa sinau sing bisa mengaruhi proses sinau maca notasi musik sheet.

  • Mangga manungsa waé: Siswa musik resmi sing aktif sinau pelajaran piano, kanthi fokus maca musik sheet, mesthine kudu dipandu guru sampeyan, babagan muter piano saka sheet music kanthi jeneng note ditambahake.

Chopin Prelude 7 kanthi A-Mayor Karo Huruf | Kalebu Cathetan Gedhe | Musik Lembar PDF Standar | Jeneng Cathetan Klebu

dikirim ing

Cara Ngapalake Musik: Aturan 'Tiga Kali Kanan' kanggo Hafal Sembarang Tugas

Nyebar katresnan
Piano kanthi Gambar Pahlawan Kent Cara Ngapalake Musik
Sinau aturan TIGA WAKTU KANGSA lan dadi PENINGKAT!

Kepiye cara ngapalake musik kanthi yakin?

Dina iki, aku pengin nuduhake teknik sing gampang banget amarga yakin yen sampeyan wis ngapalake bagean musik. Iki bisa digunakake kanggo macem-macem perkara sing padha, kayata aktor sing ngelingi garis.

Terus maca Cara Ngapalake Musik: Aturan 'Tiga Kali Kanan' kanggo Hafal Sembarang Tugas