Bintang

'Clair de Lune' | Sheet Music karo Surat lan Cathetan Bebarengan | Kabèh potongan | Lembar musik PDF

Nyebar katresnan

Ngumumake 'Clair de Lune' — musik lembaran piano profesional kanthi cathetan & huruf bebarengan!

Potongan piano Claude Debussy sing langgeng lan misuwur banget, Clair de Lune, kondhang ing saindenging jagad. Asal-usul kasebut kalebu pengaruh saka puisi, musik jaman Bach (jaman Barok), lan sekolah seni Impresionisme.

 

Apa 'Clair' saka Clair de Lune jeneng wong? Yen mangkono, sapa wonge?

'Clair' ing judhul Clair de Lune ora ora deleng wong.

Terus maca "'Clair de Lune' | Sheet Music karo Surat lan Cathetan Bebarengan | Kabèh potongan | Lembar musik PDF"

Bintang

Für Elise Sheet Music karo Surat & Cathetan Bareng | PDF | Kabeh Piece | Bagatelle No.. 25 ing A Minor

Nyebar katresnan

Lembar musik 'Für Elise' kanthi huruf lan cathetan bebarengan.

Ludwig v. Beethoven asli, lengkap, lan ora diganti 'Bagatelle No.. 25 ing A-minor.'

Label cathetan layang ing lembaran musik bisa banget mbiyantu, kadhangkala meh ora perlu, kanggo wong sing duwe pengalaman maca musik sing winates, lan/utawa ora duwe akses menyang guru, lan/utawa duwe mobilitas winates, utawa alangan sinau apa wae.

MUSIK LEMBAR liyane kene

Terus maca "Für Elise Sheet Music karo Surat & Cathetan Bebarengan | PDF | Kabeh Piece | Bagatelle No. 25 ing A Minor”

Bintang

Piwulang Blues Piano Gratis: Sinau ing Blues Piano - Fokus ing Rolas Jilat

Nyebar katresnan

Welcome kanggo Sinau ing Blues Piano!

Katrangan Kursus

Iki minangka panelitian jero saka rolas jilat blues, kanthi tips dhukungan kiwa kiwa sing akeh. Saben jilat / riff ditliti kanthi rinci, kalebu variasi, driji, tips muter, lan teori musik pendukung.

Luwih saka mung sinau cathetan kanthi nada, sampeyan bakal ngerti babagan pola, timbangan, kord lan interval sing ana gandhengane, kalebu cara ngowahi saben jilat.

Asile, saben dilat bakal dikuasai MATERI RAW kanggo variasi tanpa wates, kanthi aplikasi ing pirang-pirang setelan musik (genre).

Jilat # 10 klompok iki sejatine luwih saka lick; luwih becik, menehi alur pambuka 12-tangan lengkap, kalebu pola tangan kiwa kanggo ndhukung jilat sajrone solo.

Lembaran lagu

Siswa bisa ndownload lan nyithak musik sheet opsional kanggo sawetara dilat. Uga ana conto sampel solo kanthi pengenalan 12-bar, diikuti karo piano piano 12-bar sing nduwe jilat saka kelas.


  • KURSUS INI GRATIS KANGGO PUNJUNG WIS Deleng ING SENENG. Nanging, KABEH ISI ASAL ASAL PIANOWITHKENT.COM TETAP MATERI COPYRIGHTED, DIKENANG KANGGO NGGUNAKAN PRIBADI MUNG NYAWANG, LAN KANGGO ora DILARANG KANGGO DISTRIBUSI, KANGGO KANGGO DIKETAKA, ING NULIS, Dening KENT D. SMITH OF PIANOWITHKENT.COM.
  • Piano Karo Kent punika Merek Dagang AS.
  • Matur nuwun kanggo dhukungan terus kanggo pendidikan gratis!

Miturut Kent. D. Smith saka Piano karo Kent. (c) 2010. (c) 2021. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

 


PELAJARAN LIKEL LELAS


Siji

Terus maca "Pelajaran Piano Blues Gratis: Sinau ing Piano Blues - Fokus ing Rolas Licks"

Blues Lick #5: "Ba-do-dee-you Bop" - Saka 'A Study in Blues Piano' karo Kent Smith

Nyebar katresnan

BACK TO Course MAIN PAGE

<Sedurunge – Dilat #4

Sabanjure - Dilat #6 >


Sugeng Rawuh!

Dina iki kita nampilake Dilat Nomer Lima, sing resmi diarani "Ba-do-dee-sampeyan Bop” Dilat. Iku terminologi akademisi ing kana, lan sampeyan ngerti yen aku ora nggawe.

Nanging akeh, bab jeneng iki, kang aku temenan nindakake arupi: Minangka karo Lick # 2, Aku dijenengi iki dilat karo syllables sing cocog saben cathetan saka pola, supaya sampeyan bisa nyanyi jenenge dilat nalika sampeyan muter, yaiku cara sing apik banget kanggo ngrasakake. Sampeyan bisa uga pengin maca deskripsi pelajaran Jilat # 2 kanggo luwih ngerti babagan ide nyanyi kasebut.

Seneng!

Terus maca "Blues Lick #5: "Ba-do-dee-you Bop" - Saka 'A Study in Blues Piano' karo Kent Smith"

Tetrachord sing Apik tenan: Cara Nggawe Langsung Langsung Nggawe Skala Utama

Nyebar katresnan

Cara "Sinau permanen" Saben Skala Utama nggunakake Tetrachord Utama

PELAJARAN VIDEO karo KENT


Hei wong!

Iki Kent Smith saka 'Piano With Kent.'

Aku duwe umpan balik sing nyenengake babagan pelajaran iki, wiwit dakwiwiti ing YouTube. Umume wong ujar manawa iki minangka cara paling gampang kanggo sinau cathetan kabeh rolas skala utama, kanthi cepet lan ora nglarani. Aku sinau babagan tetrachords ing kelas teori perguruan tinggi, lan aku nemokake dheweke dadi "rahasia" sing kurang dikenal kanggo ngatur pikirane babagan skala lan mode. Ayo kula ngerti apa sing sampeyan pikirake!

Piano Blues Lick #7: 'Flat-Three to Five'

Nyebar katresnan

Blues Lick # 7: Flat-Telu nganti Lima Pola - Saka 'Sinau ing Blues Piano'

Tutorial blues video nggambarake pola jilat serbaguna kanggo jazz lan piano blues.


Halo!

Serial cathetan chromatic cekak iki, sing dakwastani Flat-3 nganti 5, minangka ekspresi sing akrab ing Blues. Iki gampang jinis dilat (sampeyan bisa ngowahi jilat gampang banget) keprungu ing triliun jazz mainstream lan melodi blues, uga ing kabeh musik sing ana gandhengane, apa wae sing malah ana kena pengaruh Blues Inflection.

Sing artine, sampeyan bisa ngarani klise iki. 

Ing Blues, pemain (timbal) improvisasi bisa uga wenehi klise, utawa sepuluh, kanthi jelas supaya para pamirsa ngerti dununge:  "Sampeyan ana ing Blues, matur nuwun kanthi sanget!"  Yen sampeyan mlebu ing wilayah blues sing asli, klise minangka papan sing apik kanggo mulih!

WULANGAN # 7 - TUTORIAL VIDEO

Pelajaran Peningkatan Jazz: Bor sing apik nggunakake "nada Pendekatan" | Video Tutorial Jazz Gratis

Nyebar katresnan

 


WULANGAN VIDEO ~~ TUTORIAL JAZZ IMPROV ~~ LATIHAN JAZZ


Halo kabeh!

'Bor' jazz ing video iki dituduhake ing keyboard, nanging – mesthine – bisa ditrapake lan dipraktekke ing instrumen utawa swara liyane.

Iki minangka pola adhedhasar akord sing bakal digunakake lan adaptasi kanggo akord standar iki: Major, Maj7, Minor, Min-7, Dominant-7…. Sejatine, konsep iki bisa ditrapake kanggo akord sing wis ditemtokake, kayata akord sing wis suda utawa sing ditambah.

Penguasaan pola / konsep kaya iki

  • Bisa nambah minat anyar ing garis improvisasi, kanthi kadang sadurunge "nada target" akord kanthi "nada pendekatan."
  • Bakal nambah penguasaan sampeyan kanthi skala apa wae, utamane amarga ana hubungane karo akord sing ndasari.

Akibate, tumindak bola-bali kanthi eling (lan dudu pikirankurangly) ngleksanani latihan iki bisa nambah fasilitas umum kanthi nada pendekatan, uga menehi wawasan teoritis (bisa uga anyar) babagan hubungan skala akord.


VIDEO

 

Sheet Music: Lick # 10 saka "A Study in Blues Piano"

Nyebar katresnan

Musik Sheet Liyane kanggo 'A Study in Blues Piano'

 

Iki kiriman saka Kent Smith, pangripta lan instruktur kanggo kursus adhedhasar video gratis sing diarani 'Sinau ing Blues Piano', sing tansah kasedhiya ing kene ing 'Piano With Kent.'

Sugeng dina kanggo kabeh siswa improvisasi jazz lan blues, lan kanggo sapa wae sing kepengin weruh!

Punika a file PDF sing bisa diunduh panutup musik sheet Blues Piano Lick # 10, kanggo Pilihan gunakake nganggo kursusku “Sinau ing Blues Piano”(Kabeh ana ing situs iki).

Lembar iki minangka bagéan saka koleksi tambahan sing aku kumpulake, kanggo nanggepi panjaluk anyar! Tetep dirungokake kanggo liyane!

Cheers,

Mriksa SARI KAMI MUSIK SHEET EKSKLUSIF Ngisor!

Terus maca "Sheet Music: Lick #10 saka "A Study in Blues Piano""

Cara Muter Kord Susah ing Piano utawa Keyboard

Nyebar katresnan

Cara Ngatasi 'Rame banget' of Driji Sampeyan nalika urusan karo Ora jumlahe Chords

Kiriman dina iki dijupuk saka ijol-ijolan online antarane pengikut YouTube, lan aku, babagan pitakon sing dikirim ing salah sawijining tutorial YouTube. Topik diskusi ing kene yaiku muter bentuk chord angel ing piano...

Terus maca "Carane muter kord angel ing piano utawa keyboard"

Cara Golek Cara Liwat Lanskap Piano Piano

Nyebar katresnan

Cara Maca Musik Piano - Langkah Pertama: Menehi Jeneng Piano


Perhatian Pianis Wiwitan!

Punika a ringkesan musik keyboard piano sampeyan, bebarengan karo pitunjuk sing migunani kanggo ngelingi tandha-tandha / cathetan-jeneng tombol!

VIDEO

HEY!

Priksa metu MY EKSKLUSIF LEMBAR MUSIK KARO CATATAN LAN SURAT Ngisor:


MUSIK LEMBAR FITUR KANGGO HURUF

~~ gulung mudhun kanggo kiriman blog & teks video pendhidhikan sing luwih ~~

Terus maca "Carane Nemokake Cara Nglintasi Lanskap Keyboard Piano"

Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

Nyebar katresnan

Tip Kuat kanggo Blues, Jazz, lan Rock improvisers

Apik dina!

Posting dina iki yaiku nggunakake papat cathetan pisanan skala blues minangka pola sing bisa dipindhah, kanthi akeh kemungkinan kuping sing bisa nyebabake geni sampeyan kanthi cara sing ora dikarepake.

Pola "papat ngisor dhasar" iki, diwiwiti saka cathetan tartamtu, bisa ngasilake macem-macem swara bluesy, funky, lan jazzy, yen digunakake ing konteks pilihan sing ati-ati, dipandu kuping minangka hakim pungkasan.

Iki minangka slide show, yaiku format umum sing digunakake ing kaca Instagramku, @piano_w_kent.

Aku wis ngerti manawa jinis kiriman iki katon apik ing kaca Instagram, mula uga bakal dakwiwiti.

Ngusapake Dina Iki:

Terus maca "Tips Soloing Jazz/Rock/Blues: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues"