dikirim ing - Ninggalake komentar

Cetak sing luwih gedhe 'Prelude No. 7' (A-Major) dening Chopin | Download Musik Lembar | Kalebu Label Jeneng Cathetan | PDF

Nyebar katresnan

Chopin Prelude # 7 ing A-Major | Musik Sheet Eksklusif kanggo Solo Piano | Kalebu Jeneng Cathetan (Huruf)

Lengkap lan Ora Cekak!

  • Ukir lan anotasi kanthi metik dening Kent D. Smith, musisi profesional lan instruktur musik, lan pangadeg Piano Karo Kent.

  • Saben cathetan diwenehi label akurat musik jeneng aksara, kayata F, Bb, C, G #.

  • Siji didownload, bisa dicithak File PDF - Loro (2) kaca.

  • Link download sampeyan wis kondur menyang layar sampeyan (ing situs iki), sanalika sawise dituku. Link download pribadi sampeyan sing padha yaiku uga dikirim menyang sampeyan liwat email (nggunakake alamat email sing digunakake kanggo tuku.) *

Cocog kanggo mantan mahasiswa piano bali menyang piano sawise sawetara wektu, nanging tanpa akses menyang guru.

Uga migunani kanggo:

  • Sing biasane main kuping, lan sapa sing ngerti dhasar alfabet musik 7 huruf (jeneng cathetan).

  • Siswa utawa musisi sing duwe kesulitan maca utawa sinau sing bisa mengaruhi proses sinau maca notasi musik sheet.

  • Mangga manungsa waé: Siswa musik resmi sing aktif sinau pelajaran piano, kanthi fokus maca musik sheet, mesthine kudu dipandu guru sampeyan, babagan muter piano saka sheet music kanthi jeneng note ditambahake.

Chopin Prelude 7 kanthi A-Mayor Karo Huruf | Kalebu Cathetan Gedhe | Musik Lembar PDF Standar | Jeneng Cathetan Klebu

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.