dikirim ing

Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

Nyebar katresnan

Tip Kuat kanggo Blues, Jazz, lan Rock improvisers

Apik dina!

Posting dina iki yaiku nggunakake papat cathetan pisanan skala blues minangka pola sing bisa dipindhah, kanthi akeh kemungkinan kuping sing bisa nyebabake geni sampeyan kanthi cara sing ora dikarepake.

Pola "papat ngisor dhasar" iki, diwiwiti saka cathetan tartamtu, bisa ngasilake macem-macem swara bluesy, funky, lan jazzy, yen digunakake ing konteks pilihan sing ati-ati, dipandu kuping minangka hakim pungkasan.

Iki minangka slide show, yaiku format umum sing digunakake ing kaca Instagramku, @piano_w_kent.

Aku wis ngerti manawa jinis kiriman iki katon apik ing kaca Instagram, mula uga bakal dakwiwiti.

Ngusapake Dina Iki:

Watu Ngisor Papat