2 pikirane babagan "Cara Muter Arpeggios "Piggyback""

  1. Dadi, mung FYI sethithik kanggo sampeyan…..sampeyan luwih dhisik ngerti kepiye impen iki bisa kawujud liwat kawruh babagan komputer lan saiki saiki. Kowé tansah diberkahi!
    Aku tresna sampeyan Kent!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.