Piano Blues Lick #7: 'Flat-Three to Five'

Nyebar katresnan

Blues Lick # 7: Flat-Telu nganti Lima Pola - Saka 'Sinau ing Blues Piano'

Tutorial blues video nggambarake pola jilat serbaguna kanggo jazz lan piano blues.


Halo!

Serial cathetan chromatic cekak iki, sing dakwastani Flat-3 nganti 5, minangka ekspresi sing akrab ing Blues. Iki gampang jinis dilat (sampeyan bisa ngowahi jilat gampang banget) keprungu ing triliun jazz mainstream lan melodi blues, uga ing kabeh musik sing ana gandhengane, apa wae sing malah ana kena pengaruh Blues Inflection.

Sing artine, sampeyan bisa ngarani klise iki. 

Ing Blues, pemain (timbal) improvisasi bisa uga wenehi klise, utawa sepuluh, kanthi jelas supaya para pamirsa ngerti dununge:  "Sampeyan ana ing Blues, matur nuwun kanthi sanget!"  Yen sampeyan mlebu ing wilayah blues sing asli, klise minangka papan sing apik kanggo mulih!

WULANGAN # 7 - TUTORIAL VIDEO

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.