Blues Lick #5: "Ba-do-dee-you Bop" - Saka 'A Study in Blues Piano' karo Kent Smith

Nyebar katresnan

BACK TO Course MAIN PAGE

<Sedurunge – Dilat #4

Sabanjure - Dilat #6 >


Sugeng Rawuh!

Dina iki kita nampilake Dilat Nomer Lima, sing resmi diarani "Ba-do-dee-sampeyan Bop” Dilat. Iku terminologi akademisi ing kana, lan sampeyan ngerti yen aku ora nggawe.

Nanging akeh, bab jeneng iki, kang aku temenan nindakake arupi: Minangka karo Lick # 2, Aku dijenengi iki dilat karo syllables sing cocog saben cathetan saka pola, supaya sampeyan bisa nyanyi jenenge dilat nalika sampeyan muter, yaiku cara sing apik banget kanggo ngrasakake. Sampeyan bisa uga pengin maca deskripsi pelajaran Jilat # 2 kanggo luwih ngerti babagan ide nyanyi kasebut.

Seneng!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.