'Clair de Lune' | Sheet Music karo Surat lan Cathetan Bebarengan | Kabèh potongan | Lembar musik PDF

Nyebar katresnan

Ngumumake 'Clair de Lune' Lengkap - Musik piano sing diukir kanthi profesional kanthi cathetan & huruf bebarengan

Potongan piano Claude Debussy sing langgeng lan misuwur banget, Clair de Lune, kondhang ing saindenging jagad. Asal-usul kasebut kalebu pengaruh saka puisi, musik jaman Bach (jaman Barok), lan sekolah seni Impresionisme.

Apa 'Clair' saka clair de rembulan jeneng wong? Yen mangkono, sapa wonge?

'Clair' ing judhul clair de rembulan ora ora ngrujuk marang wong. (Aku nggawa iki ing kene, amarga aku dhewe wis kepingin weruh iki, ing jaman biyen, nalika aku pisanan ndeleng judhul kasebut.)

Dadi, apa judhule clair de rembulan tegese?

Judhul clair de rembulan tegese "cahya rembulan" ing basa Inggris, utawa, kanthi teges liyane, "cahya rembulan."

Is clair de rembulan bagean saka potongan sing luwih gedhe?

Ya, Clair de Lune gerakan kaping telu saka karya papat bagean sing diarani Suite Bergamasque.

Napa Claude Debussy dadi komposer penting?

Musik Debussy minangka penyimpangan utama musik Romantis abad kaping 19. Dheweke, bebarengan karo komposer Maurice Ravel, dianggep minangka pendiri utama sing dadi Impresionisme Prancis.

Apa potongan-potongan Debussy sing paling misuwur? 

Ya, Clair de Lune pancen salah sawijining karya Debussy sing paling populer lan misuwur.

Potongan liyane sing disenengi dening Debussy kalebu:

  • La Mer
  • images
  • Games
  • Prélude à l'Aprés-Midi d'un Faune
  • Pelléas Et Mélisande
  • Deux Arabesques
  • Suite Bergamasque (kalebu Clair de Lune)
  • Sudut Anak

Dolan maring Toko Musik Lembar Kene!


 

Lembar unggulan:

 

Für Elise - Piano Sheet Music plus Letter-Cathetan (Seluruh Piece)

 

Gerakan 1st Moonlight Sonata - Piano Sheet Music plus Letter-Notes (Seluruh Piece)