dikirim ing - Ninggalake komentar

Piano Blues Lick #7: 'Flat-Three to Five'

Blues Lick # 7: Flat-Telu nganti Lima Pola - Saka 'Sinau ing Blues Piano'

Tutorial blues video nggambarake pola jilat serbaguna kanggo jazz lan piano blues.


Halo!

Serial cathetan chromatic cekak iki, sing dakwastani Flat-3 nganti 5, minangka ekspresi sing akrab ing Blues. Iki gampang jinis dilat (sampeyan bisa ngowahi jilat gampang banget) keprungu ing triliun jazz mainstream lan melodi blues, uga ing kabeh musik sing ana gandhengane, apa wae sing malah ana kena pengaruh Blues Inflection.

Sing artine, sampeyan bisa ngarani klise iki. 

Ing Blues, pemain (timbal) improvisasi bisa uga wenehi klise, utawa sepuluh, kanthi jelas supaya para pamirsa ngerti dununge:  "Sampeyan ana ing Blues, matur nuwun kanthi sanget!"  Yen sampeyan mlebu ing wilayah blues sing asli, klise minangka papan sing apik kanggo mulih!

WULANGAN # 7 - TUTORIAL VIDEO

dikirim ing

Sheet Music: Lick # 10 saka "A Study in Blues Piano"

Musik Sheet Liyane kanggo 'A Study in Blues Piano'

 

Iki kiriman saka Kent Smith, pangripta lan instruktur kanggo kursus adhedhasar video gratis sing diarani 'Sinau ing Blues Piano', sing tansah kasedhiya ing kene ing 'Piano With Kent.'

Sugeng dina kanggo kabeh siswa improvisasi jazz lan blues, lan kanggo sapa wae sing kepengin weruh!

Punika a file PDF sing bisa diunduh panutup musik sheet Blues Piano Lick # 10, kanggo Pilihan gunakake nganggo kursusku “Sinau ing Blues Piano”(Kabeh ana ing situs iki).

Lembar iki minangka bagéan saka koleksi tambahan sing aku kumpulake, kanggo nanggepi panjaluk anyar! Tetep dirungokake kanggo liyane!

Cheers,

Mriksa SARI KAMI MUSIK SHEET EKSKLUSIF Ngisor!

Terus maca Sheet Music: Lick # 10 saka "A Study in Blues Piano"

dikirim ing

Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

Tip Kuat kanggo Blues, Jazz, lan Rock improvisers

Apik dina!

Posting dina iki yaiku nggunakake papat cathetan pisanan skala blues minangka pola sing bisa dipindhah, kanthi akeh kemungkinan kuping sing bisa nyebabake geni sampeyan kanthi cara sing ora dikarepake.

Pola "papat ngisor dhasar" iki, diwiwiti saka cathetan tartamtu, bisa ngasilake macem-macem swara bluesy, funky, lan jazzy, yen digunakake ing konteks pilihan sing ati-ati, dipandu kuping minangka hakim pungkasan.

Iki minangka slide show, yaiku format umum sing digunakake ing kaca Instagramku, @piano_w_kent.

Aku wis ngerti manawa jinis kiriman iki katon apik ing kaca Instagram, mula uga bakal dakwiwiti.

Ngusapake Dina Iki:

Terus maca Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

dikirim ing

Piwulang Blues Piano Gratis: Sinau ing Blues Piano - Fokus ing Rolas Jilat

Welcome kanggo Sinau ing Blues Piano!

Katrangan Kursus

Iki minangka panelitian jero saka rolas jilat blues, kanthi tips dhukungan kiwa kiwa sing akeh. Saben jilat / riff ditliti kanthi rinci, kalebu variasi, driji, tips muter, lan teori musik pendukung.

Luwih saka mung sinau cathetan kanthi nada, sampeyan bakal ngerti babagan pola, timbangan, kord lan interval sing ana gandhengane, kalebu cara ngowahi saben jilat.

Asile, saben dilat bakal dikuasai MATERI RAW kanggo variasi tanpa wates, kanthi aplikasi ing pirang-pirang setelan musik (genre).

Jilat # 10 klompok iki sejatine luwih saka lick; luwih becik, menehi alur pambuka 12-tangan lengkap, kalebu pola tangan kiwa kanggo ndhukung jilat sajrone solo.

Lembaran lagu

Siswa bisa ndownload lan nyithak musik sheet opsional kanggo sawetara dilat. Uga ana conto sampel solo kanthi pengenalan 12-bar, diikuti karo piano piano 12-bar sing nduwe jilat saka kelas.


  • KURSUS INI GRATIS KANGGO PUNJUNG WIS Deleng ING SENENG. Nanging, KABEH ISI ASAL ASAL PIANOWITHKENT.COM TETAP MATERI COPYRIGHTED, DIKENANG KANGGO NGGUNAKAN PRIBADI MUNG NYAWANG, LAN KANGGO ora DILARANG KANGGO DISTRIBUSI, KANGGO KANGGO DIKETAKA, ING NULIS, Dening KENT D. SMITH OF PIANOWITHKENT.COM.
  • Piano Karo Kent punika Merek Dagang AS.
  • Matur nuwun kanggo dhukungan terus kanggo pendidikan gratis!

Miturut Kent. D. Smith saka Piano karo Kent. (c) 2010. (c) 2021. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

 


PELAJARAN LIKEL LELAS


Siji

Terus maca Piwulang Blues Piano Gratis: Sinau ing Blues Piano - Fokus ing Rolas Jilat

dikirim ing

Tip Jazz Soloing # 12

Piranti Setengah Langkah Jazz kanggo Jazz Solos

Hello kanca!

Coba iki: Bukak instrumen lan mainake skala C-utama saka ndhuwur nganti ngisor (CBAGFEDC). Puter iki minangka cathetan kaping wolu kanthi rata ing 4/4 wektu.

Sampeyan bakal sok dong mirsani manawa cathetan pungkasan, ngisor C, ora tiba ing beat sing kuat (ing kasus iki, bisa uga dikalahake). Nanging, kasebut tekan cathetan kaping wolu pungkasan saka langkah sadurunge.

Terus maca Tip Jazz Soloing # 12

dikirim ing - Ninggalake komentar

Simbol Chord: add2 utawa add9? (kalebu video ing nggunakake ditambah sangang kanggo akord)

Halo kabeh!

Aku bubar nampa pitakon dina iki (ing saluran YouTube), sawijining topik sing apik banget, sing dadi topik debat. Pitakonane minangka tanggepan salah sawijining video babagan nggunakake chord add9 ing piano. (Link menyang video kalebu ing ngisor iki.)

Aku ngira bakal nuduhake utas ing kene:

Pamirso: Apa D ing Cadd9 mesthine oktaf luwih dhuwur? Dakkira aku mung bingung kenapa dudu Add2.

Terus maca Simbol Chord: add2 utawa add9? (kalebu video ing nggunakake ditambah sangang kanggo akord)

dikirim ing - Ninggalake komentar

Kursus Crash Piano Blues # 8: Cathetan Biru & Lentur Pitch

saka Kursus Blues Piano Crash

Pelajaran # 8 (video)

Ing wulangan iki, kita ngerteni sawetara trik piano blues tartamtu ing perdagangan. Aku nggunakake tembung spesifik ing kene, amarga kita bakal nggunakake piranti kasebut kanthi tujuan, efek musik sing cukup spesifik.

"Trik" ing video iki fokus kanggo niru swara para penyanyi blues lan instrumen liyane sing bisa mbengkongake cathetan (geser utawa muter ing antarane nada). Sampeyan bakal sinau babagan "cathetan biru," lan uga njupuk teknik dolanan blues-boogie sing diarani geser-mati.

Terus maca Kursus Crash Piano Blues # 8: Cathetan Biru & Lentur Pitch

dikirim ing - Ninggalake komentar

Chord 7 # 9: Bisa uga Chord Sing Paling Apik Paling Nemu

Kanggo sampeyan kabeh sing goyang hip-hopping wong jazzy bluesy sing ana ing kana,

Postingan dina iki nduweni akord sing lucu, bluesy, uga digunakake ing rock, jazz, lan akeh papan liyane.

Powerhouse adhedhasar blues iki asring diarani akord "Ungu Haze", digawe misuwur kanthi lagu Jimi Hendrix kanthi jeneng sing padha. Sampeyan uga bisa uga ngrungokake diarani, kanthi umum, "Hendrix chord." (Hendrix nyatane nggunakake 7 # 9 kord ing pirang-pirang lagu utamane.)

Pisanan Tampilake Geser, banjur VIDEO. Seneng!

Terus maca Chord 7 # 9: Bisa uga Chord Sing Paling Apik Paling Nemu

dikirim ing - 2 Komentar

Blues Lick # 10: Sinau Muter Pambuka 12-Bar Lengkap

Sugeng Rawuh!

Piwulang dina iki luwih saka mung dilat ...

Kita duwe bagean intro tangan loro, persiyapan sing apik kanggo miwiti blues. Alur pembukaan iki nyakup siklus 12 bar lengkap, menehi pamirsa intro sing nyenengake (aka "kepala") sing nggawa kanthi apik menyang 12-bar sabanjure, ing endi sampeyan bisa miwiti solo ing tangan tengen. Elinga, sampeyan bisa nggunakake tangan kiwa (garis bass) alur iki sajrone senggol. Iki minangka garis bass sing sederhana lan kuat sing terus kuat. Nanging enteni, ana liyane! Piwulang iki uga kalebu conto bukaan kanggo solo sampeyan.

WULANGAN VIDEO Terus maca Blues Lick # 10: Sinau Muter Pambuka 12-Bar Lengkap

dikirim ing - Ninggalake komentar

Blues Lick # 11 "Bantalan Pentatonis"

 

Ing wulangan iki sampeyan bakal sinau cara serbaguna kanggo nglumpukake skala apa wae "pentatonis" dadi sepasang klompok telung cathetan, telung driji. Nggunakake pendekatan telung driji iki supaya gampang muter jilat cepet lan menarik, keyboard munggah lan mudhun keyboard.

Terus maca Blues Lick # 11 "Bantalan Pentatonis"