'Clair de Lune' | Sheet Music karo Surat lan Cathetan Bebarengan | Kabèh potongan | Lembar musik PDF

Ngumumake 'Clair de Lune' Lengkap - Musik piano sing diukir kanthi profesional kanthi cathetan & huruf bebarengan

Potongan piano Claude Debussy sing langgeng lan misuwur banget, Clair de Lune, kondhang ing saindenging jagad. Asal-usul kasebut kalebu pengaruh saka puisi, musik jaman Bach (jaman Barok), lan sekolah seni Impresionisme.

Apa 'Clair' saka clair de rembulan jeneng wong? Yen mangkono, sapa wonge?

'Clair' ing judhul clair de rembulan ora ora ngrujuk marang wong. (Aku nggawa iki ing kene, amarga aku dhewe wis kepingin weruh iki, ing jaman biyen, nalika aku pisanan ndeleng judhul kasebut.)

Terus maca "'Clair de Lune' | Sheet Music karo Surat lan Cathetan Bebarengan | Kabèh potongan | Lembar musik PDF"