dikirim ing - Ninggalake komentar

Tetrachord sing Apik tenan: Cara Nggawe Langsung Langsung Nggawe Skala Utama

Cara "Sinau permanen" Saben Skala Utama nggunakake Tetrachord Utama

PELAJARAN VIDEO karo KENT


Hei wong!

Iki Kent Smith saka 'Piano With Kent.'

Aku duwe umpan balik sing nyenengake babagan pelajaran iki, wiwit dakwiwiti ing YouTube. Umume wong ujar manawa iki minangka cara paling gampang kanggo sinau cathetan kabeh rolas skala utama, kanthi cepet lan ora nglarani. Aku sinau babagan tetrachords ing kelas teori perguruan tinggi, lan aku nemokake dheweke dadi "rahasia" sing kurang dikenal kanggo ngatur pikirane babagan skala lan mode. Ayo kula ngerti apa sing sampeyan pikirake!

dikirim ing - Ninggalake komentar

Cara Muter Kord Susah ing Piano utawa Keyboard

Cara Ngatasi 'Rame banget' of Driji Sampeyan nalika urusan karo Ora jumlahe Chords

Kiriman dina iki dijupuk saka ijol-ijolan online antarane pengikut YouTube, lan aku, babagan pitakon sing dikirim ing salah sawijining tutorial YouTube. Topik diskusi ing kene yaiku muter bentuk chord angel ing piano...

Terus maca Cara Muter Kord Susah ing Piano utawa Keyboard

dikirim ing - Ninggalake komentar

Cara Golek Cara Liwat Lanskap Piano Piano

Linus Kucing Jazz ing keyboard piano Kent, tangan Kent ing tombol.

Cara Maca Musik Piano - Langkah Pertama: Menehi Jeneng Piano


Perhatian Pianis Wiwitan!

Punika a ringkesan musik keyboard piano sampeyan, bebarengan karo pitunjuk sing migunani kanggo ngelingi tandha-tandha / cathetan-jeneng tombol!

VIDEO

NDELENG MUSIK SHEET EKSKLUSIF KITA KANGGO CATATAN lan layang bebarengan ing ngisor iki:

Terus maca Cara Golek Cara Liwat Lanskap Piano Piano

dikirim ing

Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

Tip Kuat kanggo Blues, Jazz, lan Rock improvisers

Apik dina!

Posting dina iki yaiku nggunakake papat cathetan pisanan skala blues minangka pola sing bisa dipindhah, kanthi akeh kemungkinan kuping sing bisa nyebabake geni sampeyan kanthi cara sing ora dikarepake.

Pola "papat ngisor dhasar" iki, diwiwiti saka cathetan tartamtu, bisa ngasilake macem-macem swara bluesy, funky, lan jazzy, yen digunakake ing konteks pilihan sing ati-ati, dipandu kuping minangka hakim pungkasan.

Iki minangka slide show, yaiku format umum sing digunakake ing kaca Instagramku, @piano_w_kent.

Aku wis ngerti manawa jinis kiriman iki katon apik ing kaca Instagram, mula uga bakal dakwiwiti.

Ngusapake Dina Iki:

Terus maca Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

dikirim ing - Ninggalake komentar

Cetak sing luwih gedhe 'Prelude No. 7' (A-Major) dening Chopin | Download Musik Lembar | Kalebu Label Jeneng Cathetan | PDF

Chopin Prelude # 7 ing A-Major | Musik Sheet Eksklusif kanggo Solo Piano | Kalebu Jeneng Cathetan (Huruf)

Lengkap lan Ora Cekak!

  • Ukir lan anotasi kanthi metik dening Kent D. Smith, musisi profesional lan instruktur musik, lan pangadeg Piano Karo Kent.

  • Saben cathetan diwenehi label akurat musik jeneng aksara, kayata F, Bb, C, G #.

  • Siji didownload, bisa dicithak File PDF - Loro (2) kaca.

  • Link download sampeyan wis kondur menyang layar sampeyan (ing situs iki), sanalika sawise dituku. Link download pribadi sampeyan sing padha yaiku uga dikirim menyang sampeyan liwat email (nggunakake alamat email sing digunakake kanggo tuku.) *

Cocog kanggo mantan mahasiswa piano bali menyang piano sawise sawetara wektu, nanging tanpa akses menyang guru.

Uga migunani kanggo:

  • Sing biasane main kuping, lan sapa sing ngerti dhasar alfabet musik 7 huruf (jeneng cathetan).

  • Siswa utawa musisi sing duwe kesulitan maca utawa sinau sing bisa mengaruhi proses sinau maca notasi musik sheet.

  • Mangga manungsa waé: Siswa musik resmi sing aktif sinau pelajaran piano, kanthi fokus maca musik sheet, mesthine kudu dipandu guru sampeyan, babagan muter piano saka sheet music kanthi jeneng note ditambahake.

Chopin Prelude 7 kanthi A-Mayor Karo Huruf | Kalebu Cathetan Gedhe | Musik Lembar PDF Standar | Jeneng Cathetan Klebu

dikirim ing

Cara Ngapalake Musik: Aturan 'Tiga Kali Kanan' kanggo Hafal Sembarang Tugas

Piano kanthi Gambar Pahlawan Kent Cara Ngapalake Musik
Sinau aturan TIGA WAKTU KANGSA lan dadi PENINGKAT!

Kepiye cara ngapalake musik kanthi yakin?

Dina iki, aku pengin nuduhake teknik sing gampang banget amarga yakin yen sampeyan wis ngapalake bagean musik. Iki bisa digunakake kanggo macem-macem perkara sing padha, kayata aktor sing ngelingi garis.

Terus maca Cara Ngapalake Musik: Aturan 'Tiga Kali Kanan' kanggo Hafal Sembarang Tugas

dikirim ing

Sinau kabeh 12 Mayor & kabeh 12 Maj7 Chords miturut Pola (ora kanthi nada)

<- Bali menyang Chords 108 Kaca Utama

Sugeng Rawuh!

Dina iki kita bakal sinau formula 3-huruf unik sing ditrapake kanggo saben standar Staff lan Kaping Pitu kord.

Pamirsa: Musisi apa wae sing ngupayakake ngapalake cathetan individu kanggo kabeh gitar kondhang ing piano utawa keyboard, lan golek solusi!

Description: Sinau babagan cara langsung nyelehake cathetan menyang rolas Staff chords - tanpa kudu gumantung ing memori memori. Piwulang iki ditrapake kanggo kabeh wong rolas kaping pitu kord uga.

Pelajaran Video:

dikirim ing - Ninggalake komentar

Simbol Chord: add2 utawa add9? (kalebu video ing nggunakake ditambah sangang kanggo akord)

Halo kabeh!

Aku bubar nampa pitakon dina iki (ing saluran YouTube), sawijining topik sing apik banget, sing dadi topik debat. Pitakonane minangka tanggepan salah sawijining video babagan nggunakake chord add9 ing piano. (Link menyang video kalebu ing ngisor iki.)

Aku ngira bakal nuduhake utas ing kene:

Pamirso: Apa D ing Cadd9 mesthine oktaf luwih dhuwur? Dakkira aku mung bingung kenapa dudu Add2.

Terus maca Simbol Chord: add2 utawa add9? (kalebu video ing nggunakake ditambah sangang kanggo akord)

dikirim ing - Ninggalake komentar

Swara Chord kanggo Jazz Piano (Tanpa Root, Tangan Kiri, Tipe B)

"Tipe B" Voicings Chord Tanpa Rootless kanggo Piano

“Suara tanpa oyot” ing piano (utamane kanggo dhukungan tangan kiwa) iku cocog kanggo ngatasi akord jazz gedhe sing biasane ora bisa ditutupi mung karo tangan siji. Tutorial video iki nuduhake sampeyan cara muter swara II-VI sing akeh ing tangan kiwa, nalika ngidini pamuter bass (utawa sampeyan, ing beat liyane) bisa nutupi ROOT. Terus maca Swara Chord kanggo Jazz Piano (Tanpa Root, Tangan Kiri, Tipe B)

dikirim ing - Ninggalake komentar

Kursus Crash Piano Blues # 8: Cathetan Biru & Lentur Pitch

saka Kursus Blues Piano Crash

Pelajaran # 8 (video)

Ing wulangan iki, kita ngerteni sawetara trik piano blues tartamtu ing perdagangan. Aku nggunakake tembung spesifik ing kene, amarga kita bakal nggunakake piranti kasebut kanthi tujuan, efek musik sing cukup spesifik.

"Trik" ing video iki fokus kanggo niru swara para penyanyi blues lan instrumen liyane sing bisa mbengkongake cathetan (geser utawa muter ing antarane nada). Sampeyan bakal sinau babagan "cathetan biru," lan uga njupuk teknik dolanan blues-boogie sing diarani geser-mati.

Terus maca Kursus Crash Piano Blues # 8: Cathetan Biru & Lentur Pitch