Babagan Piano Karo Kent

Kesaksian lan ulasan kene.


BABAGAN AWAKE DHEWE

Piye!

Sugeng Rawuh ing Piano Kanthi Kent!


Situs web iki, pianowithkent.com, minangka situs pendhidhikan gratis adhedhasar video lan teks. Kita ora duwe iklan pihak katelu. Situs kita nawakake pelajaran piano, keyboard lan teori musik, artikel, kursus, musik sheet adhedhasar kursus, lan liya-liyane. Video lan kursus Kent wis didol ing saindenging jagad wiwit 3.

* SAIKI WIWIT MULAI nawakake KURSUS ASAS VIDEO GRATIS, Kene.


Kita uga adol eksklusif musik sheet khusus


Piano karo Kent pamirsa sing dituju yaiku sapa wae sing pengin nambah main lagu lan lagu, entuk katrampilan improvisasi lan nyipta, nambah pangerten umum babagan musik, lan sinau akeh teori musik praktis. Musik sheet kita, kanthi cathetan surat kalebu, utamane disenengi karo wong sing wis pengalaman maca musik piano, nanging sing saiki butuh penyegaran kanthi rinci - kanthi musik iki dadi referensi lengkap, bakal nggawe bisa luwih gampang diwaca, babagan tombol apa kudu diputer, kanggo saben cathetan sing dicithak.

ABOUT KENT - NEMUKUM PIANO KENTI KENT

Kent Smith minangka instruktur piano lan drum profesional (kala-kala uga mulang gitar), lan keyboardis profesional lan drummer profesional sing adhedhasar ing California Selatan.

Dheweke nduweni gelar musik lan kinerja piano saka Fullerton College, lulus kanthi penghargaan sing luhur. Dheweke dadi anggota umur Fullerton College sing misuwur, Alpha Gamma Sigma.

Ing umur pitung taun, Kent miwiti piwulang resmi babagan drum. Nalika umur patbelas taun, dheweke dadi pemain drum profesional parsial ing band R & B sing misuwur ing Philadelphia (Wayahe).

Sajrone "periode Filadelfia" sing padha, dheweke miwiti studi piano klasik, lan kecanduan urip!

Sawise lulus kuliah kanthi gelar kinerja piano lan musik umum (kalebu jazz, komposisi formal lan komersial, lan luwih akeh perkusi), dheweke urip dadi pianis, keyboardis lan sawetara pemain drum, kerja ing macem-macem band (utamane OC- adhedhasar band rock maju Juara), lan uga wis nindakake akeh karya keyboard ing macem-macem studio rekaman Orange County lan LA.

Kent miwiti karier paralel ing pangembangan perangkat lunak nalika umur rong puluhan. Saiki, bubar pensiun saka jabatan minangka arsitek teknis ing AT&T, dheweke wis bali dadi musik kanthi full-time.

Kent wis entuk pengalaman profesional sajrone mulang, nindakake, nyipta, lan nyipta studio kanthi puluhan taun.


Halo saka Kent!


Babagan bio kasebut, aku matur nuwun marang ibu sing nulis ... guyon! Nanging aku pengin matur nuwun banget marang wong tuwa kalorone (saiki ing swarga), amarga dhukungan lan dorongan kanggo karir musik (lan liya-liyane, aku kepengin banget). Dheweke pancen wong tuwa lan manungsa sing apik tenan. Dadi, ing pangertene, dheweke pancen "nulis bio."

Babagan topik matur nuwun, aku pengin nyebutake anakku ing kene. Aku ora nuduhake katrangan, utawa uga info sing kabur utawa umum babagan dheweke ing barang-barang online, kanggo nglindhungi pribadine. Nanging dakkandhani, wong lanang iku ing cahya sejati lan tresnaku sajroning uripku.


Sugeng rawuh ing situsku, lan matur nuwun wis ana ing kene!


Sawetara cathetan cepet kenapa kabeh musisi kontemporer kudu ngerti babagan keyboard lan teori dhasar


Kanggo miwiti, amarga jurusan musik perguruan tinggi bisa menehi katrangan, keyboard piano bisa ditemokake saka profesor teori utawa guru ing saben wektu. Kuwi kudu tak kandhani, ya?

Lan kita kabeh ngerti kepiye kabeh instruksi musik adhedhasar sekolah - ing level kelas apa wae - gumantung karo piano kaya edan.

Saiki priksa iki: saben jurusan musik, ora preduli apa instrumen utamane, diwajibake muter lan sinau piano sing akeh. Sakbenere syarat universal ing saindhenging program musik tingkat perguruan tinggi lan / utawa profesional ing saindenging jagad. Priksa manawa ing web, sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing dakkandhakake.

MUSIK POPULER, REKODE lan APLIKASI DIGITAL

Apa wae insinyur studio digital, tukang nggawe profesional, komposer modern, programmer, urutan, produsen rekor, sampeyan ngerti, kucing kasebut, bakal ngandhani yen nggunakake keyboard sing dipasang ing DAW utawa papan campuran kabeh wektu friggin. Kabar Aku ngandika profesional ing kana ... rasakake aku?

Conto iki sejatine mung minangka gunung es raksasa piano, nanging ngenteni, iki gunung es sing apik, aku butuh kiasan sing luwih apik. Aku bakal nggunakake sing saiki, mriksa mengko?

Oke ngono! Matur nuwun wis mandheg, mangga priksa - akeh konten GRATIS ing blog pelajaranku.

 

Piano karo Kent
Linus Kucing Jazz