Piano Kanthi Kent - Kebijakan Privasi | DMCA

Sugeng rawuh ing https://www.pianowithkent.com ("Situs"). Kita ngerti manawa privasi online penting kanggo pangguna Situs, utamane nalika nindakake bisnis. Pratelan iki ngatur kabijakan privasi babagan pangguna Situs ("Pengunjung") sing ngunjungi tanpa transaksi bisnis lan Pengunjung sing ndhaptar transaksi bisnis ing Situs kasebut lan nggunakake macem-macem layanan sing ditawakake Piano With Kent (kanthi bebarengan, " Layanan ") (" Pelanggan Resmi ").

DEFINISI INDUSTRI: "Informasi sing Bisa Diidentifikasi Pribadi"

nuduhake informasi sing ngenali utawa bisa digunakake kanggo ngenali, kontak, utawa nemokake wong sing ana informasi kasebut, kalebu, nanging ora diwatesi, jeneng, alamat, nomer telpon, alamat email, lan informasi kertu kredit. Informasi sing Diidentifikasi Pribadi ora kalebu informasi sing diklumpukake kanthi anonim (yaiku, tanpa ngenali pangguna individu) utawa informasi demografi sing ora ana gandhengane karo individu sing diidentifikasi.

Informasi pribadi sing dikumpulake?

Kita bisa nglumpukake informasi ing ngisor iki saka Pelanggan Resmi: jeneng, alamat, nomer telpon lan alamat email Pelanggan Resmi. Informasi iki digunakake kanggo nggampangake pengalaman blanja, lan kanggo nggampangake komunikasi karo sampeyan.

Carane Situs Gunakake Informasi Identifiable Wong?

Kita nggunakake Informasi sing Bisa Diidentifikasi Pribadi kanggo ngatur Situs, lan kanggo memenuhi panjaluk tuku lan adol ing Situs kasebut. Kita bisa nggunakake Informasi sing Bisa Diidentifikasi Pribadi kanggo Pelanggan Resmi (kanggo Musik Lembar Khusus) kanggo nanggepi pitakon tartamtu, utawa kanggo nyedhiyakake informasi sing dijaluk (kaya sing sampeyan panjaluk, pelanggan).

Carane Informasi Ngenali Pribadi sing disimpen?

Informasi sing Diidentifikasi Pribadi sing diklumpukake dening Piano With Kent disimpen kanthi aman lan ora bisa diakses pihak liya kajaba digunakake kaya kasebut ing ndhuwur.

Apa Pengunjung babagan koleksi, panggunaan lan distribusi informasi?

Pengunjung lan Pelanggan Resmi bisa milih ora nampa informasi sing ora dikarepake utawa dihubungi dening kita lan / utawa vendor lan agensi afiliasi kanthi nanggapi email kaya sing diprentahake, utawa ngubungi kita ing pianodrumlessons@gmail.com. Jalur Bisnis: 714.485.8081 (USA).

Cookies

A cookie minangka senar informasi sing nyimpen situs web ing komputer pangunjung, lan manawa browser menehi situs web saben wektu pengunjung ngasilake.

Apa Cookies Digunakake ing Situs?

Cookie digunakake kanggo macem-macem alasan. Kita nggunakake cookie kanggo njupuk informasi babagan preferensi pengunjung kita lan layanan sing dipilih. Supaya kita nggunakake cookie kanggo tujuan nglindhungi pelanggan sing sah. Minimal 10, awake dhewe bakal log manawa Pelanggan Sah. Pengunjung sing ora pengin dilebokake cookie ing komputer kudu nyetel browser supaya nolak cookie sadurunge nggunakake https://www.pianowithkent.com, kanthi kekurangan manawa fitur-fitur tartamtu saka situs web bisa uga ora mlaku kanthi ora ana cookie.

Cookie digunakake dening panyedhiya layanan kita

Penyedia layanan kita nggunakake cookie lan sing bisa disimpen ing komputer nalika sampeyan ngunjungi situs web kita. Sampeyan bisa nemokake katrangan liyane babagan cookie sing digunakake ing kaca info cookie.

Kepiye Piano With Kent nggunakake informasi login?

Piano With Kent nggunakake informasi login, kalebu, nanging ora winates, alamat IP, ISP, lan jinis browser, kanggo nganalisis tren, ngatur Situs, lan nglumpukake informasi demografi sing wiyar.

Pripun Situs Tansah Dikenali Informasi Pribadi aman?

Informasi sensitif, kayata nomer kertu kredit, dilindhungi protokol enkripsi, kanggo nglindhungi informasi sing dikirim liwat Internet. Nalika njupuk langkah-langkah sing wajar kanggo njaga situs sing aman, komunikasi lan basis data elektronik kena kesalahan, gangguan, lan break-in, lan kita ora bisa njamin utawa njamin manawa kedadeyan kasebut ora bakal ditindakake lan kita ora bakal tanggung jawab marang Pengunjung utawa Pelanggan Resmi kanggo kedadeyan kasebut.

Kepiye Bisane nguripake apa ora akurat ing Informasi Kaping Manungsa?

Pengunjung lan Pelanggan Resmi bisa ngubungi kita kanggo nganyari informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi babagan pribadi kasebut utawa kanggo mbenerake kesalahan apa wae kanthi ngirim email menyang pianodrumlessons@gmail.com

Bisa Pengunjung ngilangi utawa mateni Informasi Pribadi sing Dikoleksi sing dikumpulake dening Situs?

Kita nyedhiyakake mekanisme Pengunjung lan Pelanggan Resmi kanggo mbusak / mateni Informasi sing Diidentifikasi Pribadi saka basis data Situs kanthi ngubungi. Nanging, amarga ana serep lan cathetan pambusakan, bisa uga ora bisa mbusak entri Pengunjung tanpa nyimpen sawetara informasi residual. Sawijining wong sing njaluk Informasi sing Diidentifikasi Pribadi ora aktif bakal mbusak informasi iki kanthi fungsional, lan kita ora bakal adol, ngirim, utawa nggunakake Informasi sing Bisa Diidentifikasi Pribadi sing ana gandhengane karo individu kasebut kanthi cara apa wae supaya bisa maju.

Hak sampeyan

Iki minangka hak rangkuman sing sampeyan duwe miturut hukum pangayoman data

  • Hak akses
  • Hak kanggo mbenerake
  • Hak kanggo erasure
  • Hak kanggo matesi proses
  • Hak kanggo obyek diproses
  • Portabilitas data
  • Hak kanggo ngrekam panguwasa pengawas
  • Hak mbatalake idin

Apa sing kedadeyan yen Kebijakan Privasi Diganti?

Kita seneng nggawe owah-owahan ing situs iki. Pengunjung utawa Pelanggan sah wis nyuwun. Pengunjung utawa Pelanggan sah kanggo ngidini nelusuri utawa Pelanggan sah kanggo nyegah nelusuri pambocoran.

Links:

https://www.pianowithkent.com contains links to other websites. Please note that when you click on one of these links, you are moving to another website. We encourage you to read the privacy statements of these linked sites as their privacy policies may differ from ours.

Kepatuhan DMCA