Cara Ngapalake Musik: Aturan 'Tiga Kali Kanan' kanggo Hafal Sembarang Tugas

Piano kanthi Gambar Pahlawan Kent Cara Ngapalake Musik
Sinau aturan TIGA WAKTU KANGSA lan dadi PENINGKAT!

Kepiye cara ngapalake musik kanthi yakin?

Dina iki, aku pengin nuduhake teknik sing gampang banget amarga yakin yen sampeyan wis ngapalake bagean musik. Iki bisa digunakake kanggo macem-macem perkara sing padha, kayata aktor sing ngelingi garis.

Terus maca "Carane Apal Musik: Aturan 'Kaping Telu Tengen' kanggo Ngapalake Tugas Apa wae"

eBook PDF GRATIS: Katalog Visual saka 108+ Chord Piano - download PDF

 

Salam saka Kent!

Dina iki, aku mung nerbitake a BUKU CHORD PIANO PDF GRATIS sing aku bubar sijine bebarengan, minangka katalog referensi opsional kanggo sandi 'Chords 108' seri tutorial adhedhasar video.


Sampeyan bisa ngundhuh ing kene (saka situs web iki):

'Chords108′ Referensi eBook – Katalog Kord Piano PDF Gratis saka 'Piano With Kent.'


Kata:

Senajan buku iki bisa dadi migunani dhewe, minangka referensi Handy kanggo mriksa kord piano, sing dudu aku dimaksudaké kanggo nggunakake. Kok ngono? Inggih, leres, maksud kula Tembang macapat 108 seri, kalebu anyar iki, tambahan kursus opsional, kanggo bantuan mulang siswa piano carane 'sinau permanen' kabeh 108 (+) kord iki, lagi katon ing keyboard piano, tanpa referensi eksternal.

Mulane, katalog iki kudu digunakake, saenipun, mung kanggo mriksa pangerten sampeyan saka sistem hafalan kord 'non-rote' iki. Mangkono, sampeyan bakal cepet sinau carane nelpon munggah cathetan menyang sembarang kord standar ing piano, tanpa perlu sembarang jenis referensi!

Luwih Luwih Tentang Buku Iki

Chords didaftar miturut abjad. Saben akord dieja kanthi nggunakake gambar sing gampang (kalebu titik ing keyboard, nuduhake tombol / cathetan sing nggawe akord kasebut).

 


Ing ringkesan, kabeh kord standar telu lan papat cathetan digambarake!

 


IKI DAFTAR KABEH JENIS chord sing digambarake ing buku iki:

Terus maca "EBook PDF GRATIS: Katalog Visual 108+ Kord Piano - Unduh PDF"