Kebijakan DMCA saka PianoWithKent.com

Kebijakan Millennium Copyright Act Digital

Sugeng rawuh ing https://www.pianowithkent.com ("Situs"). Kita ngajeni hak kekayaan intelektual wong liya kaya kita ngarepake wong liya supaya ngajeni hak kita. Sesuai karo Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital, Judhul 17, Kode Amerika Serikat, Bagean 512 (c), pamilik hak cipta utawa agen bisa ngirim kabar ngilangi kita liwat Agen DMCA sing kapacak ing ngisor iki. Minangka panyedhiya layanan internet, kita duwe hak njaluk kekebalan saka pratelan pelanggaran kasebut miturut ketentuan "pelabuhan aman" saka DMCA. Kanggo ngirim pratelan pelanggaran iman sing apik marang sampeyan, sampeyan kudu ngirim kabar menyang kita sing nuduhake informasi ing ngisor iki:

Notice of Infringement - Klaim

  1. Tandha fisik utawa elektronik sing duwe hak cipta (utawa wong sing sah milih tumindak kanggo pihak sing nduweni);
  2. Identifikasi karya hak cipta ngaku wis dilanggar;
  3. Identifikasi bahan pelanggaran bakal dicopot, lan informasi cukup kanggo ngidini panyedhiya layanan nemokake materi kasebut. [Mangga kirim URL kaca sing arep ditulungi kanggo ngerteni karya sing disalahake);
  4. Informasi cukup kanggo ngidini panyedhiya layanan ngubungi pesta wadul kalebu jeneng, alamat fisik, alamat email, nomer telpon lan nomer faks;
  5. Pernyataan sing partai nglamar duwe kapercayan kanthi becik manawa panggunaan materi kasebut ora sah dening agen hak cipta; lan
  6. Pernyataan manawa informasi ing kabar kasebut akurat, lan, miturut paukuman palsu, pihak sing ngeluh sah bisa tumindak atas jenenge pemilik hak cipta.

Title 17 USC §512 (f) menehi hukuman rusak sipil, kalebu biaya lan biaya pengacara, marang wong sing kanthi sengaja lan materially misrepresents informasi tartamtu ing kabar saka pelanggaran ing 17 USC §512 (c) (3).

Kirimi kabeh notifikasi takedown liwat kaca Kontak. Mangga dikirim lewat e-mail kanggo njaluk perhatian.

Elinga yen kita bisa nuduhake identitas lan informasi ing sembarang pratelan pelanggaran hak cipta sing kita tampa kanthi infringer miturut omongane uwong. Ing ngajokake pratelan, sampeyan ngerti nampa lan setuju manawa identitas lan pratelan sampeyan bisa disampekake karo infringer miturut omongane uwong.

Pemberitahuan Counter - Pemulihan Material

Yen sampeyan wis nampa kabar materi sing ditudhuh amarga pratelan pelanggaran hak cipta, sampeyan bisa nyedhiyani manawa kita menehi kabar sing counter ing upaya kanggo nyedhiyani pitakonan sing dibalekake menyang situs kasebut. Sabanjure kabar kasebut kudu diwenehi kanthi nulis ing Agen DMCA lan kudu ngemot substansi unsur kasebut miturut 17 USC Section 512 (g) (3):

  1. Tandha fisik utawa elektronik.
  2. Katrangan babagan materi sing wis dijupuk mudhun lan lokasi asli saka materi sadurunge dijupuk mudhun.
  3. Pernyataan miturut paukuman manawa sampeyan duwe kapercayan kanthi becik manawa materi kasebut diilangi utawa dipatèni minangka akibat saka kesalahan utawa nyalahake materi sing bakal dicopot utawa dipateni.
  4. Jeneng, alamat, lan nomer telpon, lan pratelan sing sampeyan setuju ing ukum saka pengadilan distrik federal kanggo distrik kehakiman sing alamat kasebut (utawa yen sampeyan ana ing njaba Amerika Serikat, sampeyan ngidinke hak ukum sembarang distrik pengadilan sing bisa diwenehake panyedhiya layanan), lan sampeyan bakal nampa layanan proses saka wong utawa perusahaan sing menehi kabar pelanggaran asli.
  5. Kirimi kabar kontes liwat kaca Hubungi kita. Email banget dianjurake.

Ulangi Kebijakan Infringer

We njupuk banget pelanggaran hak cipta. Miturut syarat privasi infringer saka Undhang-undhang Copyright Millennium Digital, kita njaga dhaptar kabar DMCA saka sing nduweni hak cipta lan nggawe usaha sing apik kanggo ngenali pelanggar apa wae. Sing nglanggar kebijakan infringer internal kita bakal ditanggulangi.

modifikasi

We ndarbeni hak kanggo ngowahi isi kaca iki lan kawicaksanan kanggo nangani claims DMCA sawayah-wayah kanthi alasan apa wae. Sampeyan disaranake mriksa mriksa maneh kebijakan iki kerep kanggo owah-owahan.

dikirim ing - 7 Komentar

Apa Cathetan kanggo Für Elise? Cathetan menyang Moonlight Sonata? Cathetan kanggo Clair de Lune?

Für Elise lan Liyane nganggo Label Jeneng Cathetan | Musik Lembar Piano Formal kanthi Nota Tandha Label Label | DAFTAR KABEH INI

Dianyari Januari, 2021.

Iki kiriman lawas, nanging isih bisa digunakake kanggo kabeh tautan ing ngisor iki!

Apa cathetan kanggo Für Elise? Cathetan menyang Moonlight Sonata? Cathetan kanggo Clair de Lune?


Mangkene dheweke, lan liya-liyane, ing kabeh, kacathet kanthi cara sing luwih jelas, malah kanggo sing maca non-musik: wektu relatif, arah munggah-mudhun ing keyboard, ukara, sampeyan jeneng, kabeh ana ing sheet!

MUSIK LEMBAR KANGGO HURUF

BLOG PENDIDIKAN

Deleng MENU TOP kanggo luwih lengkap! Kursus, Pelajaran, Akun Anggota, Kontak lsp.

- Kent

Dianyari Januari, 2021.