Piano With Kent - Kaca Dhukungan & Kontak

Nyebar katresnan

Dear Lembaran lagu Pelanggan:

Iki Kent Smith saka 'Piano Karo Kent' (situs web iki).

Aku banget Sincerely appreciate bisnis, lan aku bakal nindakake kabeh ing daya kanggo bantuan, lan kanggo njamin sing masalah lan kabeh masalah, pitakon, utawa uneg-uneg ditanggulangi kanggo kepuasan lengkap - iki bisa, mesthi, kalebu mbalekaken lengkap, ing panyuwunan, tanpa pitakonan takon.

Lan ora preduli apa sing kedadeyan, sampeyan bakal entuk file musik lembaran PDF - sanajan sampeyan uga entuk mbalekaken!

*Aku nyoba kanggo nanggapi panjalukan dhukungan sajrone 24 jam utawa kurang.


Kanggo kabeh pengunjung:

Aku nampani kabeh pitakonan, panjalukan, keprihatinan, utawa saran, kanthi formulir ing ngisor iki.

Thank you all so much!

Kent Smith, Pendhiri Piano With Kent
Kent Smith, Pendhiri saka 'Piano With Kent'

- Kent



Elinga: Yen sampeyan nemoni masalah nggunakake formulir kontak ing ngisor iki, kanggo alesan, sampeyan bisa ninggalake kula (Kent) pesen swara langsung ing 714.485.8081 (USA). 


Alam panjaluk.
CATETAN PRIVASI: Alamat email sampeyan ORA dibagi. Kajaba iku, alamat email iki NATE digunakake kanggo "spam" utawa email promosi saka kita (ora nindakake perkara kaya ngono).