Tip Jazz / Rock / Blues Soloing: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues

Tip Kuat kanggo Blues, Jazz, lan Rock improvisers

Apik dina!

Posting dina iki yaiku nggunakake papat cathetan pisanan skala blues minangka pola sing bisa dipindhah, kanthi akeh kemungkinan kuping sing bisa nyebabake geni sampeyan kanthi cara sing ora dikarepake.

Pola "papat ngisor dhasar" iki, diwiwiti saka cathetan tartamtu, bisa ngasilake macem-macem swara bluesy, funky, lan jazzy, yen digunakake ing konteks pilihan sing ati-ati, dipandu kuping minangka hakim pungkasan.

Iki minangka slide show, yaiku format umum sing digunakake ing kaca Instagramku, @piano_w_kent.

Aku wis ngerti manawa jinis kiriman iki katon apik ing kaca Instagram, mula uga bakal dakwiwiti.

Ngusapake Dina Iki:

Terus maca "Tips Soloing Jazz/Rock/Blues: Nggunakake 'Rock-Bottom Four' saka Skala Blues"

Piwulang Blues Piano Gratis: Sinau ing Blues Piano - Fokus ing Rolas Jilat


Gambar (dening Kent): Ridler's Piano Bar in Spokane, WA, USA. Aku mandegake ing kene bubar nalika aku ana ing Spokane kanggo dicokot, lan aku diundang maneh kanggo muter, sawise melok sesi senggol ana, banget pungkasan siji wengi. Aku nginep meh saben wengi ing kono sajrone nginep!


Welcome kanggo Sinau ing Blues Piano!

Kursus piano adhedhasar video gratis karo Kent D. Smith saka 'Piano With Kent.'


Katrangan Kursus

Iki minangka panelitian jero saka rolas jilat blues, kanthi tips dhukungan kiwa kiwa sing akeh. Saben jilat / riff ditliti kanthi rinci, kalebu variasi, driji, tips muter, lan teori musik pendukung.

Luwih saka mung sinau cathetan kanthi nada, sampeyan bakal ngerti babagan pola, timbangan, kord lan interval sing ana gandhengane, kalebu cara ngowahi saben jilat.

Asile, saben dilat bakal dikuasai MATERI RAW kanggo variasi tanpa wates, kanthi aplikasi ing pirang-pirang setelan musik (genre).

Jilat # 10 klompok iki sejatine luwih saka lick; luwih becik, menehi alur pambuka 12-tangan lengkap, kalebu pola tangan kiwa kanggo ndhukung jilat sajrone solo.

Sheet Music (opsional)

Siswa bisa ndownload lan nyithak musik sheet opsional kanggo sawetara dilat. Uga ana conto sampel solo kanthi pengenalan 12-bar, diikuti karo piano piano 12-bar sing nduwe jilat saka kelas.


  • KURSUS INI GRATIS KANGGO PUNJUNG WIS Deleng ING SENENG. Nanging, KABEH ISI ASAL ASAL PIANOWITHKENT.COM TETAP MATERI COPYRIGHTED, DIKENANG KANGGO NGGUNAKAN PRIBADI MUNG NYAWANG, LAN KANGGO ora DILARANG KANGGO DISTRIBUSI, KANGGO KANGGO DIKETAKA, ING NULIS, Dening KENT D. SMITH OF PIANOWITHKENT.COM.
  • Piano Karo Kent punika Merek Dagang AS.
  • Matur nuwun kanggo dhukungan terus kanggo pendidikan gratis!

Miturut Kent. D. Smith saka Piano karo Kent. (c) 2010. (c) 2021. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

 


PELAJARAN LIKEL LELAS


Siji

Terus maca "Pelajaran Piano Blues Gratis: Sinau ing Piano Blues - Fokus ing Rolas Licks"