Postuar ne - Lini një koment

Printim më i madh 'Preludi Nr. 7' (A-Major) nga Chopin | Shkarkim i Fletës Muzikë | Përfshin Etiketat e Emër-Shënimeve | PDF

Përhapeni dashurinë

Preludi i Chopin #7 në A-Major | Muzikë ekskluzive për piano solo | Përfshin Emrat e Shënimeve (Shkronjat)

E plotë dhe e papërmbushur!

  • Gdhendur dhe shënuar me përpikëri nga Kent D. Smith, muzikant profesionist dhe instruktor i muzikës, dhe themelues i Piano Me Kent.

  • Çdo shënim është etiketuar me të vetën muzikërisht i saktë letër-emër, të tilla si F, Bb, C, G #.

  • Një i shkarkueshëm, i shtypshëm Skedar PDF - Dy (2) faqe.

  • Lidhja juaj e shkarkimit është kthyer në ekranin tuaj (në këtë faqe), menjëherë pas blerjes. Lidhja juaj e njëjtë private e shkarkimit është gjithashtu ju dërgohet me email (duke përdorur adresën e postës elektronike që keni përdorur për blerjen tuaj.) *

Ideale për ish -studenten e pianos rikthimi në piano pas ca kohësh, por pa qasje te një mësues.

Gjithashtu e dobishme për:

  • Ata që luajnë kryesisht me veshë, dhe që i dinë bazat e alfabetit muzikor me 7 shkronja (emra notash).

  • Çdo student apo muzikant me vështirësi leximi ose mësimi që mund të ndikojnë në proceset e të mësuarit për të lexuar shënimin e fletës.

  • Kujdes ju lutem: Studentë zyrtarë të muzikës absolutisht që duhet të marrin pjesë në mënyrë aktive në mësime pianoje, me fokus në leximin e fletës të udhëhiqet nga mësuesi juaj, sa i përket luajtjes së pianos nga fletët muzikore me emrat e notave të shtuara.

Preludi i Chopin 7 në A-Major Me Letra | Përfshin Shënime më të Mëdha | Muzikë standarde e fletëve PDF | Shënim-Emrat e përfshirë

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.