Postuar ne

Këshillë Solo për Jazz / Rock / Blues: Përdorimi i 'Rock-Bottom Four' të shkallës Blues

Përhapeni dashurinë

Një këshillë e fuqishme për improvizuesit e bluzit, xhazit dhe shkëmbit

Diten e mire!

Postimi i sotëm ka të bëjë me përdorimin e katër notave të para të një shkalle blu si një model të lëvizshëm, me shumë mundësi tërheqëse të veshëve që mund të hapin solo në mënyra të papritura.

Ky model "katër funde shkëmbi", duke filluar nga çdo notë e dhënë, mund të prodhojë një larmi të madhe tingujsh blu, shokues dhe jazzy, kur përdoret në një kontekst të zgjedhjes suaj të kujdesshme, të udhëhequr nga veshi juaj si gjykatësi përfundimtar.

Ky është një prezantim prezantues, i cili është një format i zakonshëm që unë përdor në faqen time në Instagram, @piano_w_kent.

Kam zbuluar se këto lloje postimesh duket se funksionojnë mirë në faqen time në Instagram, kështu që unë do të filloj t'i paraqes këto edhe këtu.

RREZIKAT E MBAJTURA SOT:

Katër shkëmb