Postuar ne

'Fur Elise' KOMPLET | Muzikë e vërtetë me letra | Letra dhe Shënime së bashku | Shkarkim PDF

Für Elise me Letra. Emrat e shënimeve të shtuara në secilën shënim.
Përhapeni dashurinë

F Elr Elise fletë piano-përfshin etiketat e emrave të shënimeve për çdo shënim


FÜR ELISE-E gjithë pjesa-Letër-Shënime/Emrat e Shënimeve të Përfshira

hiçgjë Nr. 25 në A-Minor Ludwig kundër Beethoven

Këtu është lista e produkteve të klikueshme me imazhe dhe përshkrime:

Pjesa e pianos e përjetshme dhe jashtëzakonisht e popullarizuar e Ludwig kundër Beethoven, Für Elise, e quajtur zyrtarisht "Bagatelle No. 25", në A-Minor, ka qenë e dashur dhe e njohur në të gjithë botën për më shumë se dy shekuj. Muzika e Beethoven, veçanërisht veprat e tij të mëvonshme, çuan në Epoka romantike të muzikës klasike perëndimore.

Lidhje të shpejta për më shumë fletë bletësh 

Paketa Sonata Sonata Të tre lëvizjet me një çmim të reduktuar-Të përfshira etiketat e shënimeve me shkronja

Të Bethovenit Sonata e Hënës - E gjithë Lëvizja e Parë -Etiketat me shkronja të përfshira

Të Bethovenit Sonata e Hënës - E gjithë Lëvizja e 2 -të -Etiketat me shkronja të përfshira

Të Bethovenit Sonata e Hënës - E gjithë Lëvizja e Tretë -Etiketat me shkronja të përfshira

SHTET SHUM T SH TJERA FALAS