Postuar ne - Lini një koment

Si ta gjeni rrugën tuaj përtej peizazhit të tastierës Piano

Linus Macja e Xhazit në tastierën e pianos së Kentit, dora e Kentit në çelësat.
Përhapeni dashurinë

Si të lexoni muzikë piano - hapi i parë: Emërtimi i çelësave të pianos


Kujdes Pianistët Fillestarë!

Këtu është një pasqyrë muzikore e tastierës suaj të pianos, së bashku me sugjerimet e dobishme për të kujtuar emrat e shënimeve/shënimeve të çelësave!

VIDEO

Linus Cat Jazz
Linus Cat Jazz

 

MUZIK ME FLET TE VEÇANTA ME LETRA

~~ lëvizni poshtë për më shumë tekste edukative dhe postime në video në blog

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.